HomeКолекцииConnect

Connect: Три форми, безкрайни възможности

Робин Левийн

Ролин Левийн, водещ дизайнер, създаде Connect- една атрактивна, всеобхватна колекция, която дава огромни възможности по отношение на дизайна и практичните решения, достъпна и същевременно с високото качество на Ideal Standard.

Моделирайте по ваш вкус

Connect е там, където оригиналниятдизайн среща практичните решения

Изберете стил, който ви подхожда, измежду трите характерни форми, които предлага Connect, и създайте своята мечтана баня. Колекцията ще покрие целия ви списък. Тук ще намерите различни по размери мивки, WC комплекти, вани, новаторски места за съхранение, смесители, аксесоари и редица хитри идеил Независимо дали планирате голяма баня, предназначена за цялото семейство, малка елегантна баня с душ или компактна тоалетна за гости, Connect предлага цялостно решение и стойност без компромис.

Широка гама от размери

Пред каквито и предизвикателства да ви поставя вашата баня, Connect e верният отговор.

Колекцията разполага с размерите и формите, от които се нуждаете, за да постигнете максимума от вашето пространство и да изразите вашето усещане за дизайн. Смесителите Connect Blue ви помагат да пестите вода и енергия. Така че, дали за дребна подмяна или за цялостна реонвация на банята, свържете се с Connect.

Широка гама от размери

Всяка баня е различна, затова един размер не пасва на всички

Ето защо създадохме Connect като широка гама от размери, форми и варианти на керамични продукти и мебели. Това ви дава почти неограничен избор и най-добрия шанс да намерите това, което пасва на вашите нужди и вкус.

Изберете формата

Продукти

Санитарен порцелан

Connect предлага гладките и приятно заоблени форми на мивка Cube, изящните извивки на мивката Arc или почти пълния кръг на мивката Shpere.  За още по-голям избор разполагате с  мивки за вграждане в плот и мивки за мебел. Изберете тази мивка, която отговаря  най-пълно на вашия вкус и тя ще стане основа на дизайна на цялата ви баня.  

Порцелановите изделия са

Релаксирайте със стил

Продукти

Вани

Ваните Connect предлагат лукса на ергономичната вътрешна повърхност и мекотата на външните ръбове, които преповтарят дизайна на мивките Connect. Избирайте от четири различни вида вани: стандартна вана в три размера, 
двойна вана, вана с обособено душово пространство и вана с намален обем, спестяваща вода. 

Умен дизайн

Продукти

Смесители

Освен, че притежават технологии за спестяване на вода, смесителите от колекция Connect Blue напълно хармонират с дизайна на останалите продукти от колекция Connect. Те добавят стилен акцент към мивките, бидетата, тоалетните чинии и ваните Connect. Проектирани са да бъдат ергономични и прецизни и да доставят удоволствие при използване. 

Добавете финалните щрихи

Продукти

Аксесоари

От сапуниери и дозатори за течен сапун до малка окачалка и държач за четки, от душ-колони до полици, аксесоарите на колекция Connect са създадени за да придадат на банята допълнителни акценти и прекрасна завършеност. 

Пространствени решения

 • Идеи за вашата баня

  Малка баня

  Не съществува понятие като "стандартна баня". Баните варират от малки бани за гости до големи бани към спалните.

 • Идеи за вашата баня

  Средна баня

  Общото между различните размери бани е фактът, че едно стилно и интелигентно използване на пространството ще подсили тяхната привлекагелност и ще превърне използването им в радостно изживяване.

 • Идеи за вашата баня

  Голяма баня

  Всички продукти Connect могат да се комбинират по различни начини във вашия индивидуален план, за да задоволят специфичните ви нужди.

 • Малка баня

 • Средна баня

 • Голяма баня

Всички Connect продукти

Брошури

Всички Connect Blue продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Това е най-често използваната част от банята....

  Това е най-често използваната част от банята. Затова изберете дизайн, който най-пълно задоволява Вашия вкус и напълно отговаря на Вашите изисквания. Независимо дали сте почитател на съвременното или класическото, заоблените или правилните геометрични форми, Ideal Standard предлага всякакви решения, които да Ви помогнат да създадете Вашата идеална баня.

 • Зона за душ

  Зона за душ

  Каква е тайната на бежествения душ? Вие само...

  Каква е тайната на бежествения душ? Вие само трябва да обмислите тези четири особености и да изберете баланса между тях: стил, с колко пространство разполагате, степента на контрол, която бихте искали да упражнявате върху течащата вода и степента на лукс и удоволствие, която бихте искали да получавате от струята течаща вода.

 • Вани

  Вани

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте...

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте могли да наблегнете на нея и да я превърнете в забележителен дизайнерски кът.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC и биде, които стилово допълват...

  Изберете WC и биде, които стилово допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Смесители

  Смесители

  Ние имаме по нещо за всеки: най-разнообразни и...

  Ние имаме по нещо за всеки: най-разнообразни и лесни за ползване модели за вана, душ, умивалник и кухненска мивка.

 • Кухненски смесители

  Кухненски смесители

  Пренесете любимия си дизайн на смесител и в...

  Пренесете любимия си дизайн на смесител и в кухнята. Така ще му се наслаждавате много по-дълго време, а не само, когато сте в банята.