HomeКолекцииDea

DEA: Чувствен дизайн

Дик Пауъл

Световно признат и носител на престижни награди, Дик Пауъл е визионерът, който стои зад Dеa, новата луксозна колекция порцеланови изделия и мебели. "Иновативният дизайн, казва той, трябва да прави живота по-добър". Предефинирайки модерната баня, Пауъл си поставя за цел да създаде по-човешка, емоционална среда. С промяната на тенденцията от хладните минималистични бани към меките, обтекаеми и чувствени форми на Dea, той предлага повече прекрасни преживявания.
Кое е неговото вдъхновение? Вие. "Какво означава дизайна, споделя той, ако няма кой да взаимодейства с него?" Ето това той нарича "емоционална ергономия". За баня, в която човек се чувства истински приласкан, стилът трябва да върви ръка за ръка с изпълнението. Чувственият дизайн на Dea е с поглед към бъдещето, той е идеалната комбинация на превъзходно качество и естетика, цялостен комфорт и изключителна функционалност. Пауъл не е пренебрегнал нито един детайл. От материалите до технологията, от изисканите порцеланови изделия до изтънчените мебели, всеки един елемент е внимателно подбран за забележителна елегантност и лесна употреба.

Топъл шик

Отдайте се на топлите женски форми на Dea и създайте собствено пространство, което да ви приласкае и глези

Вашата баня е вашето място. Убежище, което действа освежаващо, релаксиращо и съживяващо. То ви зарежда с физическо и емоционално здраве. Дизайнерските тенденции напоследък ни накараха да привикнем със студената ъгловата естетика в дома. Но бъдещето е по-топло и по-меко. Време е да вкараме емоцията отново в нашето обкръжение. Умерено освободените, баласирано приканващи и красиви форми на Dea предлагат перфектен баланс на шикозен, върхов дизайн и истинско удоволствие.
Да избереш Dea за банята си е цялостно преживяване, тъй като всеки елемент работи за теб и заради теб, създавайки атмосфера на пълно спокойствие и мир.

Стил, който работи

Истинката красота не е повърхностна. Високият стил на Dea съответства на изпълнението на всеки елемент

Щом си падате по изискания стил на Dea, трябва да знаете, че всеки аспект на всеки елемент е разчетен така, че да прави живота радостен и удобен.Колекция Dea отразява вашите желания. Заоблените ръбове, които пазят тялото ви, вграденото осветление, вградените в огледалото високоговорители с Bluetooth, находчиво организираните възможности за съхранение на вещи: всичко това ви води в един лесен, подреден, пълен с удоволствие свят.

Изразете своя стил

За ценителите на съвременния дизайн са предназначени тези склуптури, които ще подчертаят високата класа и модерния шик на вашата баня.

Всяко от изделията в колекция Dea притежава топъл модерен дизайн, но удължените мивки-тотеми са достойни за произведение на изкуството. Излятият като статуя тотем създава удивителен фокус и изразява убедително вашето отношение към иновативния модерен дизайн. Dea не е просто произведение на изкуството, което да показвате, но е истинско удоволствие да се използва. Мивките са толкова удобно дълбоки, колкото и красиви. Щедрите им плотове позволяват много място за четки, шишенца и други аксесоари. Умна красота: това е нашата дефиниция за чист и безкомпромисен лукс.

Форми, които вдъхновяват

Продукти

Порцеланови изделия

Колекция Dea предлага порцеланови изделия с красиви пропорции, с характерни извивки и изтънени краища, като ви дава големи възможности за създаване на индивидуални и в същото време хармонични бани. Мивки купи, мивки за мебел или тотеми, тоалетни чинии и бидета: модерни продукти в различни размери, глазирани в бяло или мат-бяло покритие, сред които със сигурност ще намерите най-доброто решение за вашето пространство и според вашия вкус.

Процелановите продукти са

Подреждай красиво

Продукти

Мебели

Всеки елемент на банята Dea комбинира приканваща естетика, висококачествени материали и най-голяма практичност. Защото сме убедени, че в красивото използване на пространството най-съществен принос имат умните решения за съхранение на вещи и обтекаемите форми на колекцията.

Мебелите са

Удивително украшение по средата

Продукти

Вани

Елегантна, спираща погледа вана стои гордо във всяка баня. Шикозно разкроена, с обтекаеми форми, изкусно изтънени ръбове - двойната вана Dea ви кани неустоимо в един обещаващ оазис от релаксиращ лукс след уморителен ден. Свободно стояща или вградена според предпочитанията, с различни размери за различни пространства, този величествен дизайн е перфектният фокус във вашата баня.

Пространствени решения

 • Идеи за вашата баня

  Малка баня

  Независимо с какво пространство разполагате и какви са индивидуалните ви предпочитания, Dea има луксозно решение за вас. Когато проектирате вашата идеална баня, водени от желанието да направите впечатление, представете си как се разполагат продуктите, така че всички от семейството да могат да ги използват.

 • Идеи за вашата баня

  Средна баня

  Решете коя зона в банята е най-важна за вас. Ако това е ваната, започнете от нея и аранжирайте всичко останало около нея. Разкрийте възможности за използване на пространството, така че да е вдъхновяващо и хармонично с начина ви на живот.

 • Идеи за вашата баня

  Голяма баня

  Един професионален съвет от нас: когато планирате своята баня, наблегнете на мебелите и осветлението/ огледало с осветление. Dea предлага гъвкави решения за съханение на вещи - мебелите се сглобавят на модулен принцип - така вие ще можете да поддържате винаги банята си подредена и в същото време стилът на мебелите ще отговаря на вашия вкус. А подходящото огледало и осветление могат да въздействат с отблясъци, сенки, акценти и да предизвикват емоции и подходящи

 • Малка баня

 • Средна баня

 • Голяма баня

Всички Dea продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Това е най-често използваната част от банята....

  Това е най-често използваната част от банята. Затова изберете дизайн, който най-пълно задоволява Вашия вкус и напълно отговаря на Вашите изисквания. Независимо дали сте почитател на съвременното или класическото, заоблените или правилните геометрични форми, Ideal Standard предлага всякакви решения, които да Ви помогнат да създадете Вашата идеална баня.

 • Вани

  Вани

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте...

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте могли да наблегнете на нея и да я превърнете в забележителен дизайнерски кът.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC и биде, които стилово допълват...

  Изберете WC и биде, които стилово допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Мебели и огледала

  Мебели и огледала

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да...

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да подредите принадлежностите си за баня и да създадете чисто и подредено пространство.

Брошури