HomeКолекцииStrada
 • Прецизен дизайн

  Strada

  Strada внася изискан „хотелски шик” във Вашата баня. Нейните чисти линии и меки форми придават на банята Ви модерен вид – едновременно излъчва стил и радва при употреба.

 • Прецизен дизайн

  Strada

  Strada изразява Вашия модерен стил. С балансираните си пропорции на правоъгълници и окръжности, тази колекция Ви дава възможност да изразите себе си и да използвате пространството по един красив начин.

 • Прецизен дизайн

  Strada

  Създайте своята идеална баня, като скроите всички елементи по своите нужди.

Красива форма и функция

Strada Ви помага да имате дизайнерска баня. Може да използвате нейните правоъгълни форми, за да постигнете онзи подреден уют, който да Ви посреща като влезете в банята. Чистите прави линии на ваната и умивалника Strada придават модерен и балансиран характер на банята Ви, а хитрите решения за съхранение Ви помагат да държите тоалетните си принадлежности под ръка, но скрити.
Смесителите Strada са награждавани заради безупречния си дизайн. Strada не е просто красива, тя е създадена да функционира перфектно и да отговаря на вашите нужди. Така например можете да настроите посоката на струята чрез аератора, и така да предотвратите нежелано изпръскване.

Лесна за употреба функционалност

Всичко в Strada е съществено, всичко е стил. Висококачествените материали и модерните покрития допринасят за вида и практичността на колекцията. Ще оцените многобройните умни хрумвания, когато използвате банята си. Например системата за плавно затваряне на чекмеджетата внася лукс и добавя усещане за покой във Вашата баня.
Смесителите Strada следват минималистичния геометричен стил със забележителна чистота и прецизност на линиите. Те са носители на престижната награда IF на International Forum, един от най-признатите дизайнерски общества. Те нямат равни на себе си и по отношение на функцията.

Модерни, в крак с времето

Балансираните форми на Starda ще Ви помогнат да изразите своя стил. Те придават чувство на изисканост, присъща на модерната дизайнерска баня.
В същото време баните Strada са изключително красиви. Високото качество на мебелите и техните покрития е съчетано с практичността на шкафовете и интегрираните оггледала. Мивките не просто изглеждат добре, но са изключително удобни с дълбочината, която предлагат. Всеки детайл хармонира с другия и осигурява наистина красиво използване на пространството.

Свобода на избора

Пуснете въображението си. Всички продукти от колекцията Strada са красиви сами по себе си. Те са създадени да се съчетават един с друг. Вземете каквото ви трябва и бъдете сигурни, че си хармонират. Можете дори да комбинирате и с продукти от други колекции на Ideal Standard – имате пълната свобода да планирате своята идеална баня.

Правоъгълник или окръжност

Продукти

Порцеланови изделия

Strada е израз на модерния дизайн с прави линии и отчетливи ъгли. Мивките за плот могат да бъдат и кръгли, за да внесат интересен  контраст в правоъгълната дизайнерска тема. Кръгла или овална, която и мивка да изберете, бъдете сигурни, че си подхожда добре с мебелите Strada.

Порцелановите изделия са

Съхранявайте със стил

Продукти

Мебели

Дали просторно или компактно, мястото за съхранение винаги може да е стилно. Правоъгълните форми на Strada Ви помагат да създадете вдъхновяваща баня с достатъчно място за необходимите Ви неща, практично и удобно. 

Мебелите са

Чисти, свежи и интелигентни

Продукти

Поддушови корита

Плоски, гладки, без отвори за сифон -  те са много стилни. Поддушовите корита  Strada притежават лентов сифон с бял капак или капак от неръждаема стомана по цялата ширина на коритото, което прибавя дизайнерска нотка в цялата баня. 

Оазис от комфорт

Продукти

Вани

Техният стил впечатлява. Още при влизане ви обхваща дълбоко чувство на блаженство, потапяйки се изпадате в пълна безтегловност и ви обгръща топлата и нежна ласка на топлата вана. 

Отличен с награда дизайн

Продукти

Смесители

Смесителите Strada са носители на престижната награда IF Design заради своя стил и практичност. Те са създадени да следват изразителния дизайн на чистите линии на цялата колекция Strada, така че да поставят последната щриха и да завършват цялостния облик на Вашата баня.

Смесителите са

Всички Strada продукти