HomeВдъхновениеСкроени по хората пространстваМясто за ежедневния тоалет

Място за ежедневния тоалет

Баня, доставяща удоволствие

Ежедневните ритуали са важни - те внасят чувство за ред и благополучие в живота ни. Те са рутинни, затова си струва да ги направим елегантни, практични и напълно оптимизирани за вашето пространство и нужди. Ideal Standard предлага широка гама от керамика, смесители и мебели за перфектното съчетаване на стил и иновации.

Ето няколко идеи за подобряване функционалността на вашата баня ...

Модерната баня

Минималистичен, силен дизайн

Заложете на елегантни и изчистени линии в банята с колекция Strada. Бялата керамика е тенденция, която внася усещане за чистота и изящество. Подчертайте усещането за пространство с текстил в неутрални цветове. Завършете с елементи от хром и съкло.

Идеи за по-чиста баня

Поддържайте банята подредена

Практичното може да бъде и стилно. Изберете нашите продукти от колекция Daylight - скритият, издърпващ се хавлийник, придава подреден вид на банята. Детайли като този добавят усещане за изисканост, правейки банята ви перфектната за вас.

Душ кабини за баня

Просторна душ кабина

Душ кабина Magnum T9669 + T9677 с или без голямо правоъгълно поддушово корито придава нотка на модерен разкош в бнята. Позволявайки си това допълнително пространство, ще направите преживяването в банята още по-приятно. Ако банята ви е достатъчно голяма, помислете за монтиране на душ панел Magnum - за максимално използване на пространството под душа.

Решения, спестяващи пространство

Лесен достъп

Улеснете сутрешния си тоалет с колекции Active/ Softmood още с предварителното проектиране на банята - това ще Ви създаде чувство за ред и спокойствие. Сложете умивалник с конзолен шкаф, където да прибирате козметиката си. Или шкафове с огледала над мивката – така тоалетните принадлежности са на една ръка разстояние. Или ги подредете на достъпно място на стенна полица в душ кабината.