HomeПродуктиAquaBlade®

AQUABLADE® ТЕХНОЛОГИЯ

МНОГОКРАТНО НАГРАЖДАВАНАТА AQUABLADE® - НОВА ЕРА В ИЗМИВАЩИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

АquaBlade® е най-значителното развитие в продуктовата категория, след изобретението на тоалетната с водно промиване през 19-ти век . 

Представена от Ideal Standard през 2015 г., тази изключителна и патентована технология предлага най-добро измиване дори при ниски водни обеми.

AquaBlade® технологията определя нови стандарти в дизайна и хигиената на тоалетната  - гладката, нежно извита повърхност без надвиснал ръб, означава много по-лесна за почистване тоалетна чиния, с по-тиха технология на измиване и по-умен дизайн.
     

По-чиста

AquaBlade® превъзхожда всички съществуващи тоалетни технологии по отношение на хигиената. Традиционните тоалетни оставят значителна неизмита площ от тоалетната чиния. Интегрираният микроканал в най-горната част на тоалетната чиния осигурява измиване на 95% от повърхността.

По-тиха

В сравнение с много от традиционните технологии за измиване, AquaBlade® е до 80% по-тиха. Нашите лабораторни тестове на еднакви тоалетни чинии с традиционно измиване и с технологията AquaBlade®, показват че революционната AquaBlade® намалява нивото на шума с 25%.

По-умна

Технологията AquaBlade® функционира перфектно. И когато се комбинира елегантен и красив дизайн с функционални ползи, можем да говорим за умен дизайн.

AquaBlade® Брошура