HomeКолекцииAtelier Collections
  • Непреходната стойност на дизайна

    Партньорството ни с Palomba Serafini Associati е най-новото ни сътрудничество с един съвременен майстор на дизайна. Разработени за да реализират всяка визия и като елемент на всяка композиция, тези колекции ще се развиват и разрастват с течение на времето, служейки като мост между наследството, модерния и дизайна на бъдещето.

  • Непреходната стойност на дизайна

    Наследството ни подсказва, какво ще е бъдещето ни - форма, която следва функцията, водеща роля на дизайна, професионализъм от съществено значение и качество без компромиси.

  • Непреходната стойност на дизайна

    Работим за постигане на пълна синергия между функционалното съвършенство и естетическата красота, при която дизайнът придава смисъл, надхвърлящ функционалността. Това наричаме "Непреходна стойност на дизайна".

Conca

Открийте Conca

Наследството ни подсказва какво ще е бъдещето ни - форма, която следва функцията, водеща роля на дизайна, професионализъм от съществено значение и качество без компромиси.

Ipalyss

Революция в цвят

Като първенци в разработването на цветна и иновативна керамика се вдъхновихме от нашето наследство. Ipalyss®, с ултратънки стени, здравина и отличаващи се цветове, предлага нови идеи и възможности, които да разкрият елегантните и форми. Една наистина модерна колекция, която комбинира завидна устойчивост с изящна красота.

Blend Curve

Изчистени и красиви

Простотата се състои в изчистване на това, което не е необходимо, съсредоточаване върху същественото. Всяка част от Blend е внимателно проектирана, за да предложи абсолютна чистота на дизайна.

Extra

Красиви и функционални

Умивалниците Extra внасят допълнително разнообразие в гамата Ideal Standard. Квадратният дизайн с ясно изразени ръбове е идеален за проекти, които изискват геометрична форма.

Joy

Вдъхновение в цвят

Дизайнът на Joy предлага тънък, вечно-актуален дизайн, който подхожда на всяка висококачествена керамика. В допълнение към класическата хромирана повърхност се предлагат три други покрития, които придават на всяка баня собствен уникален усет: Silver Storm, Brushed Gold и Magnetic Grey.

Around

Намерете своя нюанс, изразете стила си

Истинско изявление. Елегантни и изискани. Изваяният дизайн на Around предоставя емблематична естетика, която създава фокусна точка във всяко пространство.

Dea

Tonic II

Брошури

Ценова листа Atelier Collections 2020