HomeПродуктиСемейството на Cera
  • Cera Family

    Семейството на Cera

    Това е колекция от 5 гами едноръкохваткови смесители с непреходен дизайн и прецизна изработка, които правят избора на смесител за всяка зона и помеще лесен и надежден.

  • Технология от 1969 г.

    Cera Family

    Фамилията смесители са по-издръжливи, пестят време за монтаж и пари в дългосрочен план, благодарение на най-добрия до сега керамичен затварящ механизъм на Ideal Standard – FirmaFlow®.

Технологията "Студен старт"

Технологията BlueStart® (или Студен старт) спестява вода, енергия и следователно финансови средства. Функцията и е да доставя само студена вода, когато ръкохватката на смесителя е в централна позиция. Това осигурява избягване на безмисленото затопляне на вода при употребата на стандартен смесител, където в централна позиция на ръкохватката се доставя смесена вода.

Click технология

Функцията за регулиране разхода на вода ви дава възможност лично да контролирате нейната консумация. Когато при повдигане на ръкохватката на смесителя чуете леко щракване, подаването на вода се ограничава на 50%. С леко повдигане на ръкохватката, дебита на водата се увеличава до 100%.

Колекциите Cera Family

Ceraflex

Ceraline

Cerafine D

Cerafine O

Ceraplan III