HomeЗа насКои сме ние
 • Нашето име не е случайно

  Ние сме Идеал Стандарт

  Ние вярваме, че хората трябва да имат своята идеална баня като постижим стандарт. Ние създаваме качествени бани вече над 100 години. Това са нещата, които правим – от мивки и тоалетни чинии до вани и смесители. Ние сме специалисти в проектирането, производството и дизайна на идеалната баня.

 • Вдъхваме живот на банята

  Ние смятаме, че сега банята е по-важна от всякога – тя все още е едно ненапълно използвано пространство. Място, в което може да седнеш с чаша вино в ръка, място за релаксация, за игра, за промяна, за освежаване, за обновяване. Банята може да се превърне от едно чисто функционално пространство в пространство за живот.

 • Превръщаме възможностите в реалност

  Знаем, че хората се вълнуват от възможностите, които се откриват пред тяхната баня. За да реализират тези възможности или с други думи, да „реализират своя идеал“, на тях им е нужна помощ. Банята е пълно с предизвикателства пространство, затова ние помагаме на хората да превърнат идеите си в реалност.

 • Пространства, скроени по мярка

  Тъй като красотата е субективна, хората искат персонални решения. Те имат свое виждане как банята им да функционира, да изглежда, да се усеща. Хората не приемат решения от рода на „един размер пасва на всички“. Нашият отговор на това може да бъде наречен „пространства, скроени по мярка“.

 • Вярваме в "реални идеали"

  Ние вярваме, че всеки заслужава баня, която да бъде функционална, достъпна и също така красива. Нашата цел е да помагаме на хората да създадат своята „реална идеална“ баня, отговаряща на техните пространство, стил, бюджет и нужди.

 • Експерти в ергономията на банята

  Ние вярваме, че можем да помогнем на хората да съдадат своята „реална идеална” баня, защото сме експерти в ергономията на банята. „Ергономичен” звучи претенциозно, а всъщност е толкова просто: всичко е до създаването на дизайн, който поставя клиента в основата си, идея за „скроени по мярка пространства”, баланс между форма и функция.

 • Между изкуството и науката

  Начинът, по който мислим за дизайна на банята, балансира всички основни аспекти на ергономията: от безопасността, чистотата, естетическото удоволствие и комфорта - до спокойствието, тишината и душевния мир. Пекрачваме в бъдещето с "пространствените лаборатории" на 'Project Optimise', за да създадем най-добрите бани за променливите нужди на днешните домакинства.

 • Опит в цялостните решения за баня

  Над 100 годишен опит в създаването на бани означава, че ние знаем всичко за банята – от дизайна на перфектния смесител, до цялостното решение на пространството.
  И тъй като сами произвеждаме продуктите си с най-добрите материали и майсторството, което притежаваме, ние гарантираме, че всеки продукт е направен по най-висок стандарт.

 • Демократичност в дизайна

  Ние знаем, че баните могат да бъдат трудни за проектиране – прекалено малки, прекалено големи, пространства със сложни форми, опасно хлъзгави, претрупани или просто неудобни. Каквото и да е пространството, нашата цел е да вдъхновим с идеи и полезни съвети, като помогнем визията да се превърне в реалност, независимо от търсенията, бюджета или пространството.

 • Идеалите ни са високи

  Ние сме новатори – нашата Click технология спестява вода и енергия, нашата уникална Blue технология помага на домакинствата да пестят още повече скъпоценни водни и енергийни ресурси.
  Привлекли сме световноизвестни дизайнери от цяла Европа, за да моделираме бъдещето в банята. Светлини, текстури, цветове, нови материали и покрития – това са само някои от нещата, които изследваме за бъдещето.

 • Стандартите, на които отговаряме.

  Ние сме изборът на професионалистите. Архитекти и дизайнери спесифицират с нашите продукти важни проекти с високи изисквания: болници, стадиони, емблематични сгради, забележителни хотели и обществени места.
  Известни с издръжливост и качество, нашите продукти надхвърлят нормите и изискванията на индустриалните стандарти.

 • Красиво използване на пространството

  Нашият професионален опит е насочен в полза на хората. Искаме да им помогнем да извлекат най-доброто от своите бани, за да се чувстват добре всеки ден.
  За нас това означава красиво използване на пространството.