HomeКолекцииEdge
 • СТИЛ & ЗДРАВИНА

  EDGE

  Колекцията EDGE е вдъхновена от тенденцията за изчистен и олекотен дизайн в интериора, фокусиран върху използването на качествени материали и ясно изразени геометрични форми. 

 • СТИЛ & ЗДРАВИНА

  EDGE

  Тя се вписва безпроблемно във всяка дизайн визия с чистите си контури и едни от най-изтънените форми на пазара.

 • СТИЛ & ЗДРАВИНА

  EDGE

  Колекцията EDGE предлага разнообразни модели смесители за всяка зона на банята – умивалник, вана, душ и дори биде.  

УНИВЕРСАЛНИ

Колекцията включва 12 стоящи смесителя за умивалник с различни височини и функции, вграден смесител за умивалник, както и смесител за биде. За вана и душ зоните са предвидени общо 4 модела за стенен или вграден монтаж.

ОТЛИЧНИ & НАДЕЖДНИ

В съответствие с най-стриктните европейски стандарти (ACS Франция и DVGW Германия), смесителите EDGE са проектирани да работят отлично и при сериозни натоварвания, благодарение на високо-ефективния керамичен затварящ механизъм, който издържа почти два пъти по-дълго при употреба.

Смесителите за умивалник са с тънко тяло, което използва 25-милиметров картридж. Всички други смесители са оборудвани с новия 38-милиметров затварящ механизъм FirmaFlow™. По този начин гарантираме качество, което издържа и се подкрепя от 5-годишна гаранция.

ЕФЕКТИВНИ

Фокусирани върху намаляването на вредното въздействие върху околната среда, смесителите EDGE са снабдени с аератор за пестене на вода с дебит 5л/мин и енергоспестяващата технология BlueStart®.

Смесителите EDGE се инсталират лесно, благодарение на системата EasyFix®, а това пести време.

Повишената ефективност и издръжливост означават, че смесителите EDGE спестяват значителни разходи в процеса на експлоатация, което е от голямо значение при големи проекти като хотели и обществени сгради.

Всички Edge продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Изберете умивалник с дизайн, който най-добре...

  Изберете умивалник с дизайн, който най-добре подхожда на вашите нужди и вашата баня.

 • Зона за душ

  Зона за душ

  Изберете баланса между: стил, разполагаемо...

  Изберете баланса между: стил, разполагаемо пространство, контрол върху вода и усещането за лукс, които бихте искали да получавате от струята течаща вода под душа.

 • Вани

  Вани

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте...

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте могли да наблегнете на нея и да я превърнете в забележителен дизайнерски кът.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC, биде или писоар, които стилово да...

  Изберете WC, биде или писоар, които стилово да допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Смесители

  Смесители

  Имаме по нещо за всеки: най-разнообразни и лесни...

  Имаме по нещо за всеки: най-разнообразни и лесни за ползване модели за вана, душ, умивалник и кухненска мивка.

Брошури