HomeКолекцииEdge
 • СТИЛ & ЗДРАВИНА

  EDGE

  Колекцията EDGE е вдъхновена от тенденцията за изчистен и олекотен дизайн в интериора, фокусиран върху използването на качествени материали и ясно изразени геометрични форми. 

 • СТИЛ & ЗДРАВИНА

  EDGE

  Тя се вписва безпроблемно във всяка дизайн визия с чистите си контури и едни от най-изтънените форми на пазара.

 • СТИЛ & ЗДРАВИНА

  EDGE

  Колекцията EDGE предлага разнообразни модели смесители за всяка зона на банята – умивалник, вана, душ и дори биде.  

УНИВЕРСАЛНИ

Колекцията включва 12 стоящи смесителя за умивалник с различни височини и функции, вграден смесител за умивалник, както и смесител за биде. За вана и душ зоните са предвидени общо 4 модела за стенен или вграден монтаж.

ОТЛИЧНИ & НАДЕЖДНИ

В съответствие с най-стриктните европейски стандарти (ACS Франция и DVGW Германия), смесителите EDGE са проектирани да работят отлично и при сериозни натоварвания, благодарение на високо-ефективния керамичен затварящ механизъм, който издържа почти два пъти по-дълго при употреба.

Смесителите за умивалник са с тънко тяло, което използва 25-милиметров картридж. Всички други смесители са оборудвани с новия 38-милиметров затварящ механизъм FirmaFlow™. По този начин гарантираме качество, което издържа и се подкрепя от 5-годишна гаранция.

ЕФЕКТИВНИ

Фокусирани върху намаляването на вредното въздействие върху околната среда, смесителите EDGE са снабдени с аератор за пестене на вода с дебит 5л/мин и енергоспестяващата технология BlueStart®.

Смесителите EDGE се инсталират лесно, благодарение на системата EasyFix®, а това пести време.

Повишената ефективност и издръжливост означават, че смесителите EDGE спестяват значителни разходи в процеса на експлоатация, което е от голямо значение при големи проекти като хотели и обществени сгради.

Всички Edge продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Това е най-често използваната част от банята....

  Това е най-често използваната част от банята. Затова изберете дизайн, който най-пълно задоволява Вашия вкус и напълно отговаря на Вашите изисквания. Независимо дали сте почитател на съвременното или класическото, заоблените или правилните геометрични форми, Ideal Standard предлага всякакви решения, които да Ви помогнат да създадете Вашата идеална баня.

 • Зона за душ

  Зона за душ

  Каква е тайната на божествения душ? Изберете...

  Каква е тайната на божествения душ? Изберете баланса между: стил, разполагаемо пространство, контрол върху вода и усещането за лукс, които бихте искали да получавате от струята течаща вода.

 • Вани

  Вани

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте...

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте могли да наблегнете на нея и да я превърнете в забележителен дизайнерски кът.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC и биде, които стилово допълват...

  Изберете WC и биде, които стилово допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Смесители

  Смесители

  Имаме по нещо за всеки: най-разнообразни и лесни...

  Имаме по нещо за всеки: най-разнообразни и лесни за ползване модели за вана, душ, умивалник и кухненска мивка.

Брошури