HomeКолекцииProSys

Научете повече

WC комплекти

Игра

Всички продукти преминават тестове за издръжливост, шум и хидравлични тестове в лаборатории по време на разработката. Следваме строгите процедури на сертификация, включително NF и WRAS, за да отговаря качеството на продуктите ни  на най-високи стандарти.
Системата ProSys™ притежава авангардни характеристики, позволяващи лесен монтаж и обслужване, икономия на вода и енергия, подобрена хигиена

SmartValve пести вода

SmartValve е малък механизъм, действащ на принципа на противоналягането, с висока скорост на пълнене при различни налягания във водопроводната мрежа.
Намалява разхода на вода по време на измиването като регулира пълненето с вода да започва едва след затварянето на изпразващия механизъм. Това може да спести близо 0.5 литра вода на всяко измиване.

Също така е тих–сертифициран с акустичен клас 1 съгласно стандарта NF.

SmartValve се използва във всички ProSys™ казанчета. 

SmartFlush подобрява хигиената

Самостоятелна система в казанчето, която впръсква почистващ препарат с прецизно разпределeние при всяко измиване.

Дезинфектантът се съхранява в отделен резервоар, разположен вътре в казанчето, което елиминира риска от замърсяване. Бързо и лесно се допълва, като могат да се използват различни течни и гел-препарати за тоалетна.

SmartFlush системата се предлага като отделен комплект и може да се инсталира към всяко ProSys™ казанче на Ideal Standard.

SmartForce пести енергия

Тази технология използва силата на водата, която при движението си генерира достатъчно енергия да захрани безконтактния активатор. Не изисква включване към електрическата мрежа, нито смяна на батериите.

Системата е съвместима с бутоните Symfo™ и Altes™, които се активират при доближаване на ръката към тях.

Системата SmartForce е съвместима с казанчета ProSys™ 120 и ProSys™ 80, чрез отделни преобразуващи комплекти.

ProSys™ WC системи за вграждане

 • Основни видове инсталации

  Структури

  Този тип вграждане се препоръчва както при сухо, така и при масивно строителство. Основното им предимство е лесен, бърз и сигурен монтаж на казанчето и конзолна тоалетна чиния.

 • Основни видове инсталации

  Свободно стоящи структури

  Нашите свободно стоящи структури се използват при сухо строителство с конзолна тоалетна чиния. Основното им предимство е лесен, бърз и сигурен монтаж на казанчето и конзолна тоалетна чиния без необходимост от масивна стена.

 • Основни видове инсталации

  Леки структури (капсулирани)

  Този тип вграждане се препоръчва при масивно сторителство, когато казанчето се вгражда на нивото на тухлите и се комбинира с конзолна тоалетна чиния. 

 • Основни видове инсталации

  Вградени казанчета

  Този тип вграждане се препоръчва при масивно строителство, когато казанчето се вгражда на нивото на тухлите и се комбинира със стояща тоалетна чиния. 

 • ProSys

Всеобхватни решения

ProSys

ProSys™ е пълна система от структури за вграждане на тоалетни, бидета, мивки, писоари и душове. Предлагат се различни продукти за масивно и сухо строителство, което прави тази програма идеална за различни проекти.

Всички ProSys продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Това е най-често използваната част от банята....

  Това е най-често използваната част от банята. Затова изберете дизайн, който най-пълно задоволява Вашия вкус и напълно отговаря на Вашите изисквания. Независимо дали сте почитател на съвременното или класическото, заоблените или правилните геометрични форми, Ideal Standard предлага всякакви решения, които да Ви помогнат да създадете Вашата идеална баня.

 • Зона за душ

  Зона за душ

  Каква е тайната на божествения душ? Изберете...

  Каква е тайната на божествения душ? Изберете баланса между: стил, разполагаемо пространство, контрол върху вода и усещането за лукс, които бихте искали да получавате от струята течаща вода.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC и биде, които стилово допълват...

  Изберете WC и биде, които стилово допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Аксесоари

  Аксесоари

  Избирайки подходящите аксесоари, Вие добавяте...

  Избирайки подходящите аксесоари, Вие добавяте лична нотка във Вашата баня, слагате своя личен подпис. Това са финалните щрихи, които ще напарвят Вашата баня перфектна.

 • Продукти за обществени нужди

  Продукти за обществени нужди