HomeКолекцииProSys

Научете повече

Активатори

WC комплекти Tesi

Всички продукти преминават тестове за издръжливост, шум и хидравлични тестове в лаборатории по време на разработката. Следваме строгите процедури на сертификация, включително NF и WRAS, за да отговаря качеството на продуктите ни  на най-високи стандарти.
Системата ProSys™ притежава авангардни характеристики, позволяващи лесен монтаж и обслужване, икономия на вода и енергия, подобрена хигиена

ProSys™ WC системи за вграждане

SmartValve пести вода

SmartValve е малък механизъм, действащ на принципа на противоналягането, с висока скорост на пълнене при различни налягания във водопроводната мрежа.
Намалява разхода на вода по време на измиването като регулира пълненето с вода да започва едва след затварянето на изпразващия механизъм. Това може да спести близо 0.5 литра вода на всяко измиване.

Също така е тих–сертифициран с акустичен клас 1 съгласно стандарта NF.

SmartValve се използва във всички ProSys™ казанчета. 

SmartFlush подобрява хигиената

Самостоятелна система в казанчето, която впръсква почистващ препарат с прецизно разпределeние при всяко измиване.

Дезинфектантът се съхранява в отделен резервоар, разположен вътре в казанчето, което елиминира риска от замърсяване. Бързо и лесно се допълва, като могат да се използват различни течни и гел-препарати за тоалетна.

SmartFlush системата се предлага като отделен комплект и може да се инсталира към всяко ProSys™ казанче на Ideal Standard.

SmartForce пести енергия

Тази технология използва силата на водата, която при движението си генерира достатъчно енергия да захрани безконтактния активатор. Не изисква включване към електрическата мрежа, нито смяна на батериите.

Системата е съвместима с бутоните Symfo™ и Altes™, които се активират при доближаване на ръката към тях.

Системата SmartForce е съвместима с казанчета ProSys™ 120 и ProSys™ 80, чрез отделни преобразуващи комплекти.

 • ProSys

Всеобхватни решения за вграждане

ProSys

ProSys™ е пълна система от структури за вграждане на тоалетни, бидета, мивки, писоари и душове. Предлагат се различни продукти за масивно и сухо строителство, което прави тази програма идеална за различни проекти.

Всички ProSys продукти

Брошури

 • Основни видове инсталации

  Структури

  Този тип вграждане се препоръчва както при сухо, така и при масивно строителство. Основното им предимство е лесен, бърз и сигурен монтаж на казанчето и конзолна тоалетна чиния.

 • Основни видове инсталации

  Свободно стоящи структури

  Нашите свободно стоящи структури се използват при сухо строителство с конзолна тоалетна чиния. Основното им предимство е лесен, бърз и сигурен монтаж на казанчето и конзолна тоалетна чиния без необходимост от масивна стена.

 • Основни видове инсталации

  Леки структури (капсулирани)

  Този тип вграждане се препоръчва при масивно сторителство, когато казанчето се вгражда на нивото на тухлите и се комбинира с конзолна тоалетна чиния. 

 • Основни видове инсталации

  Вградени казанчета

  Този тип вграждане се препоръчва при масивно строителство, когато казанчето се вгражда на нивото на тухлите и се комбинира със стояща тоалетна чиния.