• Dea

Топъл шик

Dea

Отдайте се на топлите женски форми на Dea и създайте собствено пространство, което да Ви приласкае и глези. Умерено освободените, балансирано приканващи и красиви форми на Dea предлагат перфектен баланс на шикозен, върхов дизайн и истинско удоволствие. Да изберете Dea за банята си е цялостно преживяване, тъй като всеки елемент работи за Вас и заради Вас, създавайки атмосфера на пълно спокойствие и мир.

Дизайнер: Seymourpowell

Seymourpowell

Основана през 1984г. от Дик Пауъл и Ричард Сиймур, дизайнерската компания Seymourpowell получава международно признание, създавайки някои от емблематичните продукти на последните две десетилетия. Дик Пауъл силно вярва, че дизайнът не е само за да те отличи и направи по-стилен, но преди всичко служи за доброто на хората. С колекция Dea, която Seymourpowell създава за Ideal Standard, показва как луксът се съчетава с функционалността и нарича това „достижима красота”.

Всички Dea продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Това е най-често използваната част от банята....

  Това е най-често използваната част от банята. Затова изберете дизайн, който най-пълно задоволява Вашия вкус и напълно отговаря на Вашите изисквания. Независимо дали сте почитател на съвременното или класическото, заоблените или правилните геометрични форми, Ideal Standard предлага всякакви решения, които да Ви помогнат да създадете Вашата идеална баня.

 • Вани

  Вани

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте...

  Зоната на ваната е ключово място в банята. Бихте могли да наблегнете на нея и да я превърнете в забележителен дизайнерски кът.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC и биде, които стилово допълват...

  Изберете WC и биде, които стилово допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

Брошури