HomeКолекцииTempo
 • Минимализъм в развитие

  Tempo

  Нежният минимализъм на Tempo омекотява твърдите ръбове и геометричните форми, като запазва линиите чисти и дизайнът - функционален.

 • Минимализъм в развитие

  Tempo

  Освен че създават безопасна среда, заоблените форми на Tempo подчертават чувствеността на пространството. Стройният източен пиедестал и изоблената мивка придават сдържаност и дискретност на банята.

 • Минимализъм в развитие

  Tempo

  Колкото и да е стилна и практична, колекцията Tempo е преди всичко гъвкава с множеството от функционални и красиви решения за баня, които предлага. Tempo е създадена да се нагажда.

Комбинирани елементи

Tempo се нагажда към средата. Вариациите на изделията в колекцията позволяват красиви решения дори за най-малките бани. Керамичните изделия се интегрират напълно към мебелите и позволяват напълно използване на пространството.

Перфектно приложими

Хитрото използване на ниши под стълби и други малки пространства може да става със стил. За щастие в Tempo ще намерите изделия с намалени размери за икономия на пространство.Размерите са променени, но стилът остава все така ярък.

Лесно и безопасно

Запазвайки забележителния си минималистичен стил, меките ръбове на Tempo са перфектният избор на модерното семейство. Липсата на остри ръбове прави дизайна предпочитан от семейства, в които безопасността е на първо място.

Мекотата и геометрията са съчетани в хармония от противоположности.

Продукти

Порцеланови изделия

Tempo омекотява минимализма с нежни органични извивки. Колкото и да е стилна и практична, колекцията Tempo е преди всичко гъвкава.

Компактни и ергономични

Продукти

Мебели

Нашите интелигентно измислени мебели осигуряват дискретно пространство за съхранение на вещи.  С комбинирането на различните модули и керамични изделия може да се оборудва всякаква баня. Без съмнение много модното, неутралното гланцово сиво покритие на мебелите подчертава успокояващия контур на керамиката Tempo.

Всички Tempo продукти