HomeКолекцииTempo
 • Минимализъм в развитие

  Tempo

  Нежният минимализъм на Tempo омекотява твърдите ръбове и геометричните форми, като запазва линиите чисти и дизайнът - функционален.

 • Минимализъм в развитие

  Tempo

  Освен че създават безопасна среда, заоблените форми на Tempo подчертават чувствеността на пространството. Стройният източен пиедестал и изоблената мивка придават сдържаност и дискретност на банята.

 • Минимализъм в развитие

  Tempo

  Колкото и да е стилна и практична, колекцията Tempo е преди всичко гъвкава с множеството от функционални и красиви решения за баня, които предлага. Tempo е създадена да се нагажда.

Комбинирани елементи

Tempo се нагажда към средата. Вариациите на изделията в колекцията позволяват красиви решения дори за най-малките бани. Керамичните изделия се интегрират напълно към мебелите и позволяват напълно използване на пространството.

Перфектно приложими

Хитрото използване на ниши под стълби и други малки пространства може да става със стил. За щастие в Tempo ще намерите изделия с намалени размери за икономия на пространство.Размерите са променени, но стилът остава все така ярък.

Лесно и безопасно

Запазвайки забележителния си минималистичен стил, меките ръбове на Tempo са перфектният избор на модерното семейство. Липсата на остри ръбове прави дизайна предпочитан от семейства, в които безопасността е на първо място.

Мекотата и геометрията са съчетани в хармония от противоположности.

Продукти

Порцеланови изделия

Tempo омекотява минимализма с нежни органични извивки. Колкото и да е стилна и практична, колекцията Tempo е преди всичко гъвкава.

Компактни и ергономични

Продукти

Мебели

Нашите интелигентно измислени мебели осигуряват дискретно пространство за съхранение на вещи.  С комбинирането на различните модули и керамични изделия може да се оборудва всякаква баня. Без съмнение много модното, неутралното гланцово сиво покритие на мебелите подчертава успокояващия контур на керамиката Tempo.

Всички Tempo продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Това е най-често използваната част от банята....

  Това е най-често използваната част от банята. Затова изберете дизайн, който най-пълно задоволява Вашия вкус и напълно отговаря на Вашите изисквания. Независимо дали сте почитател на съвременното или класическото, заоблените или правилните геометрични форми, Ideal Standard предлага всякакви решения, които да Ви помогнат да създадете Вашата идеална баня.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC и биде, които стилово допълват...

  Изберете WC и биде, които стилово допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Мебели и огледала

  Мебели и огледала

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да...

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да подредите принадлежностите си за баня и да създадете чисто и подредено пространство.