HomeКолекцииConca

PALOMBA SERAFINI ASSOCIATI

Непреходната стойност на дизайна

"Когато се направи правилно, добрият дизайн на проект надхвърля своята основна функция и остава във времето. Някои от дизайните на Ideal Standard, създадени от италиански светила в дизайна като Ponti и Castiglioni, са перфектни въплащения на този принцип. За мен е чест да следвам стъпките на тези италианските майстори и да съм част от пътуването на Ideal Standard в проектирането и развиването на иновации, които отново ще предефинират не само дизайна на банята, но и дизайна като цяло."

Роберто Паломба,
Главен дизайнер на Групата Ideal Standard

Всички Conca продукти

 • Зона за душ

  Зона за душ

  Изберете баланса между: стил, разполагаемо...

  Изберете баланса между: стил, разполагаемо пространство, контрол върху вода и усещането за лукс, които бихте искали да получавате от струята течаща вода под душа.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC, биде или писоар, които стилово да...

  Изберете WC, биде или писоар, които стилово да допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Мебели и огледала

  Мебели и огледала

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да...

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да подредите принадлежностите си за баня и да създадете чисто и подредено пространство.

 • Аксесоари

  Аксесоари

  Подходящите аксесоари добавят лична нотка във...

  Подходящите аксесоари добавят лична нотка във Вашата баня. Това са финалните щрихи, които ще направят Вашата баня перфектна.

Брошури