HomeПродуктиConnect Space

Решения за малката баня

Connect Space

Тесни мивки и компактни WC комплекти за овладяване на пространството до сантиметър и с мисъл за комфорта в тесни и неудобни места. Умалени форми за повече място за движение. 

Големи идеи за малки пространства

Пространството е лукс. Пространство за живот, релакс или просто да останеш сам със себе си. Независимо колко го имаш, то никога не е достатъчно, а това се отнася два пъти по-силно за банята. Connect Space е създадена да предостави компактни, спестяващи пространство продукти и интелигентни решения за съхранение на вещи, които да ви помогнат да извлечете максимума от пространството, с което разполагате.

Хитро използвано място

Connect Space е проектирана да ви помогне да използвате пространството по нови хитри начини. Ако имате много малка баня, място с неудобна форма или просто искате да спечелите пространство за по-голяма свобода, Connect Space e верният отговор.

Умалени форми

Всяко пространство е различно, затова към колекция Connect, която осигурява голяма гъвкавост в избора, бе добавена и колекция Connect Space, която добави нови размери към този избор.

Стилно и практично

С чисти линии и избор на размери, Connect Spacе предлага стилни решения за съхранение на вещи. Шкафът за мивка притежава иновативна L-образна вратичка и вътре умно разположена кутия. Отварянето е плавно и с едно докосване. Огледалата винаги дават усещането за повече пространство и светлина. Ефектът се увеличава, когато зад огледалото също има място за съхранение.

Направени да се побират

Продукти

Порцеланови изделия

Банята еволюира непрекъснато в крак с модерния начин на живот. Понякога неудобно разположени прозорци и врати възпрепятстват използването на стандартни продукти. Connect Space предлага такива продукти, които дават възможност за използване на проблемни места.

Креативни решения за пространството

Продукти

Мебели

Интелигентен дизайн с утеснени мебели и хитри ъглови решения, целящи максимизиране на свободното пространство в банята.

Всички Connect Space продукти

 • Зона за умивалник

  Зона за умивалник

  Това е най-често използваната част от банята....

  Това е най-често използваната част от банята. Затова изберете дизайн, който най-пълно задоволява Вашия вкус и напълно отговаря на Вашите изисквания. Независимо дали сте почитател на съвременното или класическото, заоблените или правилните геометрични форми, Ideal Standard предлага всякакви решения, които да Ви помогнат да създадете Вашата идеална баня.

 • WC и бидета

  WC и бидета

  Изберете WC и биде, които стилово допълват...

  Изберете WC и биде, които стилово допълват умивалника, който сте избрали. Така ще придадете цялостен в стилово отношение облик на банята.

 • Мебели и огледала

  Мебели и огледала

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да...

  Изборът на подходящи мебели за баня означава да подредите принадлежностите си за баня и да създадете чисто и подредено пространство.