HomeПродуктиConnect Space

Решения за малката баня

Connect Space

Тесни мивки и компактни WC комплекти за овладяване на пространството до сантиметър и с мисъл за комфорта в тесни и неудобни места. Умалени форми за повече място за движение. 

Големи идеи за малки пространства

Пространството е лукс. Пространство за живот, релакс или просто да останеш сам със себе си. Независимо колко го имаш, то никога не е достатъчно, а това се отнася два пъти по-силно за банята. Connect Space е създадена да предостави компактни, спестяващи пространство продукти и интелигентни решения за съхранение на вещи, които да ви помогнат да извлечете максимума от пространството, с което разполагате.

Хитро използвано място

Connect Space е проектирана да ви помогне да използвате пространството по нови хитри начини. Ако имате много малка баня, място с неудобна форма или просто искате да спечелите пространство за по-голяма свобода, Connect Space e верният отговор.

Умалени форми

Всяко пространство е различно, затова към колекция Connect, която осигурява голяма гъвкавост в избора, бе добавена и колекция Connect Space, която добави нови размери към този избор.

Стилно и практично

С чисти линии и избор на размери, Connect Spacе предлага стилни решения за съхранение на вещи. Шкафът за мивка притежава иновативна L-образна вратичка и вътре умно разположена кутия. Отварянето е плавно и с едно докосване. Огледалата винаги дават усещането за повече пространство и светлина. Ефектът се увеличава, когато зад огледалото също има място за съхранение.

Направени да се побират

Продукти

Порцеланови изделия

Банята еволюира непрекъснато в крак с модерния начин на живот. Понякога неудобно разположени прозорци и врати възпрепятстват използването на стандартни продукти. Connect Space предлага такива продукти, които дават възможност за използване на проблемни места.

Креативни решения за пространството

Продукти

Мебели

Интелигентен дизайн с утеснени мебели и хитри ъглови решения, целящи максимизиране на свободното пространство в банята.

Всички Connect Space продукти