HomeЗа насНовини & За медиите13-ти конкурс Баня на годината 2016

Победителите в "Баня на годината 2016"

13-тото издание на конкурса на Ideal Standard завърши с традиционната официална церемония по връчването на наградите на проектите, които спечелиха сърцата на жури, публика и партньорите на събитието.

Призът „Баня на 2016-та година“ беше присъден във всяка една от обявените 3 категории: "Connect Air в спалнята", "Зона за освежаване в нощен клуб" и "Оазис сред работната среда." Професионалното жури, в лицето на доказани в бранша архитекти и дизайнери, направи своя избор, гласувайки анонаимно за всички подадени проекти. Всички победители получиха награда в размер на 2000 лв., а класиралите се по точки на второ и трето - предметни награди от Ideal Standard.

Победитлите са:
Категория: Connect Air в спалнята
Проект: Амалгама - Павлин Бенков

Категория: Зона за освежаване в нощен клуб
Проект: Нощна смяна - Павлин Бенков

Категория: Оазис сред работната среда
Проект: Х/Л - Пламена Георгиева

„Баня на публиката 2016“ също беше връчен във всяка от категориите - на фаворитите на онлайн аудиторията, събрали най-много точки по време на гласуването. Победителите в тази категория получиха ваучер на стойност 1000 лв. за покупка на продукти Ideal Standard лично от г-н Христо Караиванов, директор търговска организация – източна Европа в „Идеал Стандарт – Видима АД“ и председател на журито в тазгодишния конкурс.

Победителите на публиката са:
Категория: Connect Air В спалнята
проект: Over The Forest - Мария Станчева, Симеон Йорданов, Добрин Драганов и Станислав Иванов

Категория: Зона за освежаване в нощен клуб
проект: The Mask - Мария Никодимова

Категория: Оазис сред работната среда
проект: Green Line - Диляна Михова

По традиция партньорите на събитието също връчиха награди на своя проект - фаворит, независимо от категорията, в която се състезава той.

Разгледайте всички победители и проекти на сайта на събитието: www.banianagodinata.com
Още снимки от вечерта на награждаването - вижте на нашата facebook страница: https://www.facebook.com/ideal.standard.bathroom/

Жури, публика и партньори на събитието отличиха своите фаворити в 13-тото издание на конкурса.