HomeЗа насНовини & За медиите2017-11-01-IS BIM Objects award

IDEAL STANDARD спечели наградата "най-теглена марка" на наградите на BIMobject за 2017 година

Ideal Standard, лидер в предлагането на иновативни решения за банята, беше отличена на наградите на BIMobject за 2017 година за върховите си постижения в областта на цифровите технологии с наградата за "най-теглена марка".


BIMobject, водещата европейска платформа за BIM (информационно моделиране на сгради), предоставя хостинг на повече от хиляда марки, между които световно признати имена в строителството. Портфолиото на Ideal Standard, предоставящо изключително много файлове за продуктите на компанията, налични в различни файлови формати, включително за софтуерните приложения Revit и ArchiCAD, беше качено на платформата през февруари 2017 г. и досега има вече над 270 000 изтегляния. Този огромен успех убедително преодоля конкуренцията на шестте други кандидати, които бяха номинирани за най-теглени през 2017 година.


BIM е технология, спомагаща за цифровизацията на строителната индустрия. Нейният интуитивен процес, базиран на 3D-модел, предлага интелигентни средства, с които професионалистите ефективно да планират, проектират и конструират сгради. С предимства като ефективност и икономия на разходи, осигурявани от BIM за строителните проекти, архитектите, инженерите и строителните специалисти са все по-мотивирани да прилагат технологията при изготвяне на продуктови спецификации.


Клер Байлет (Claire Baillet), вицепрезидент маркетинг в Ideal Standard, коментира по повод спечелването на наградата: "При застрояването на околната среда изискванията към изпълнението на проектите за увеличаване на дълготрайността и усъвършенстване на функционалността никога не са били толкова високи, колкото са днес. Ние се ангажираме да намираме иновативни начини за улесняване и повишаване на производителността на труда на нашите клиенти и в тази връзка BIMobject е изключително важен ресурс за професионалистите, с които работим.


Към момента ние от Ideal Standard предоставяме чрез платформата BIMobject над 2900 продуктови страници и файлове и всяка седмица непрекъснато добавяме нови към тях, за да предоставим на нашите партньори-специалисти инструментите, от които се нуждаят."


Наградите BIMobject бяха обявени по време на BIMobject LIVE 2017, двудневна конференция в Малмьо, Швеция за производители на продукти за строителството и интериора и строителни специалисти.


 


За Ideal Standard International

Ideal Standard International е един от водещите световни производители на висококачествени решения за бани в  жилищни и обществени сгради и в лечебни заведения. Частната компания, със седалище в Брюксел, Белгия, разполага с близо 9 500 служители и 18 производствени обекта, обслужващи над 60 държави в Европа, Близкия Изток и Африка. Компанията се фокусира върху разработването на иновативни решения за баня в различни продуктови категории, включващи керамика за баня, смесители, фитинги, уелнес продукти, мебели и аксесоари, като използва най-новите технологии и работи с дизайнери от световна класа. Продуктите й се продават под силни международни и местни марки като Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).