HomeЗа насНовини & За медиитеEDGE: стил и здравина в модерната баня

EDGE: стил и здравина в модерната баня

Ideal Standard представя новата си елегантна колекция смесители EDGE, които съчетават минималистична естетика с отличното производство на Ideal Standard. EDGE въплъщават в еднаква степен стил и здравина.
EDGE е съвременна колекция смесители, която предлага решения за всяка зона на банята: умивалник, вана и душ. Новите смесители се нареждат сред най-изтънените модели на пазара и се вписват във всяка визия за дизайн на баня с изключителната си елегантност, чисти геометрични линии и подчертано качеството на материалите.

Качество и издържливост
Това, което отличава EDGE е следствие на технологични постижения в съвременното производство. По време на производствения процес всеки елемент от колекцията преминава множество тестове за качество. Заедно с 5-годишна гаранция, това дава на собствениците на жилища спокойствие, че тяхната инвестиция е дългосрочна.
Гамата EDGE включва и най-новите технологии, които гарантират водна ефективност и икономии на разходите във времето – важен фактор за всеки клиент. Компактният аератор 5 л/мин. спестява вода, без да прави компромиси с комфорта за потребителя. А с технологията BlueStart® в някои от моделите се спестява и енергия.
Ето какво каза за EDGE лидерът на категория смесители за Европа Лазар Лазаров: „Същината на EDGE е в името. Колекцията може да предостави на собствениците на жилища, на интериорните дизайнери и собствениците на бани непреходен геометричен дизайн, подплътен с високо качество. Изчистеният дизайн дава на тази колекция възможността да се вписва във всякакъв интериор и така й дава предимство – съвременен стил с безкомпромисно качество.“ 

За Идеал Стандарт Интернешънъл
Идеал Стандарт Интернешънъл е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени предприятия и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки  най-нови технологии и работейки със световноизвестни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесители, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки  Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

 За „Идеал Стандарт – Видима” АД
„Идеал Стандарт – Видима” АД е част от Идеал Стандарт Интернешънъл, лидер в предлагането на цялостни решения за баня и санитарни помещения. България е стратегическа организация за Идеал Стандарт Интернешънъл със заводите си за санитарна арматура и санитарна керамика, Дистрибуционен център, Търговска организация „Източна Европа” и Европейските структури – Център за IT компетенции и Център за финансово обслужване. В „Идеал Стандарт – Видима“ работят близо 3300 души.

За контакти:
Моника Костадинова, Ръководител “Връзки с обществеността и комуникации”
Тел: 0889 448 559; e-mail: MKostadinova@idealstandard.com
www.idealstandard.bg