HomeЗа насНовини & За медиитеIdeal Standard International с нова визия и стратегия за растеж

Ideal Standard представя новата си стратегия за растеж

Ideal Standard се фокусира в обслужването на професионалисти в областта на ефективното управление на водата
В продължение на повече от 100  години Идеал Стандарт моделира санитарната индустрия с водещите си иновации. Продукти като едноръкохватковия смесител, тоалетната без ринг или ултра-плоското поддушово корито са наши нововъведения. Ние сме в уникална позиция благодарение на дългогодишната ни експертиза в разработването и производството на керамични продукти и смесители, предоставяйки висококачествени решения за баня за жилищни, търговски и болнични сгради.
Както се вижда в наскоро публикуваните ни предварителни финансови резултати за 2016-та година, Ideal Standard показва ръст. Продажбите са достигнали €739 млн. през 2016-та и отчетената оперативна печалба е нараснала с 14% до €81 млн. Ние продължаваме да надграждаме компанията, като стъпваме на солидното й наследство и инвестираме в бъдещия й ръст като добавяме стойност за нашите клиенти.
Професионалистите са в основата на санитарната индустрия. Ако сте архитект,  строител или водопроводчик, в малка или голяма фирма, Вие искате решения, които да отговарят на Вашите очаквания и нужди. Вашите клиенти търсят по-устойчиви решения и уникално изживяване; чудесен дизайн и функционалност. Точно за това ние определяме като наша мисия да служим на професионалистите със своята експертиза в областта на ефективното управление на водата. И ще инвестираме значително в разработването на нови продукти и начин на работа, с цялостна стратегия за развитие на иновациите.

Свързана интелигентност
Глобалните тенденции имат значителен принос в използването на най-ценният ни ресурс, водата. Демографските промени, необходимостта от устойчиво използване на ресурсите, борбата с инфекциите в здравните заведения, и нарастващото влияние на дигитализацията в нашия живот, изисква по-всеобхватни решения. Решения, които Ideal Standard прави възможни чрез т.наречената свързана интелигентност.
Следващата вълна от иновациите ни е насочена именно към тези глобални тенденции. Нашите решения за баня  в домовете са ненадминати по удобство и гъвкавост;  нашите решения за търговски сгради се отличават с ефективност на разходите и дълговечност; а решенията ни за здравните заведения са фокусирани в това да предоставят и контрол над заразите и безкомпромисна хигиена.
Но ние залагаме не само на продуктови иновации. Ние създаваме различен подход в начина на работа с Ideal Standard, като правим връзката с нас лесна и удобна, чрез подобрени дигитални интерфейси и услуги с добавена стойност.  Да помогнем на нашите професионални клиенти да издигнат своя бизнес, това е  значението на свързана интелигентност за Идеал Стандарт. Да работим с тях като им предоставяме решения, които отговарят на техните предизвикателства и техните нужди, които използват водата по-ефективно, които са по-лесни за инсталация, по-трайни или използват иновативни материали и модерни форми.

Новата визия на компанията  
За да отразим този стремеж към свързана интелигентност, която движи иновациите в санитарната индустрия, създадохме нова брандова идентичност, която да представлява по-добре целите на компанията ни.
Двата преплитащи се пръстена са символ на нашата връзка с професионалните ни клиенти. Символ на единното партньорство и динамичния воден поток.  Отражение на нашето желание да помагаме на нашите клиенти да развиват бизнеса си чрез нашите познания, експретиза и решения. Именно тази символична връзка с нашите клиенти  създава свързана интелигентност.  

Най-голямата инвестиция за последните 10 години
Ние съзнаваме, че корпоративните стратегии не могат да останат само думи в Мисията и Визията на компанията.  За това сме планирали значителни ресурси за въвеждането на нашата стратегия и ще направим най-голямата си бизнес инвестиция за последните 10 години.
В следващите три години ще инвестираме значителни суми в 3 области, които са от особено значение за нашите клиенти: инвестиции в производствените технологии и капацитет, за да подсигурим по-големи обеми за нарастващия бизнес на нашите клиенти; инвестиции в продуктови иновации, които ще диференцират нашите партньори и и ще отговорят на нуждите на техните клиенти; и инвестиции в обслужване на клиентите, по-конкретно с фокус върху дигитални решения като например  Building Information Modeling (BIM), което значително ще подобри ефективността на сградите.

Представяне на иновациите на ISH
Надграждайки богатото наследство в областта на иновациите, Ideal Standard  представя няколко иновативни продуктови решения тази година на ISH:

  • Intellimix  е сензорно-задействащ се смесител, който предоставя едновременно сапун и вода от едно и също устройство, и така пести повече от 50% разход на вода и сапун, и в същото време предоставят невиждано до момента изживяване на потребителя и интуитивен дизайн. Intellimix задава нови стандарти в дългосрочния разход за ползване и устойчиво екологично развитие.
  • След дългогодишни лабораторни проучвания, представяме изключително ефективна комбинация за борба с разпространението на бактерии в болничните заведения: смесител  Markwik 21+ и мивка Contour 21+,  която  намалява пръските с повече от 90% чрез патентованата Hydrofin основа на мивката. Уникалната комбинация от използваните материали и дизайна на вътрешния воден поток на нашия смесител Markwik 21+, в допълнение на свойството му напълно  да бъде разглобен и дезинфекциран, гарантира елиминирането на бактериите.
  • За жилищни и хотелски помещения, представяме колекцията Connect Air, с нашата революционна и многократно награждавана технология за измиване Aquablade®, която поставя ненадминати стандарти в хигиената на тоалетната и ефективното използване на водата.
  • Още за жилищните и хотелски бани, представяме новата серия мивки Ipalyss™, които включват най-новата иновация на Идеал Стандарт, ултра-тънкия  керамичен материал Diamatec. Този нов патентован материал е разработен с уникален микс от специално разработени и пречистени материали, като в резултат той е изключително здрав, и дава възможност на дизайнерите да постигнат почти невъзможното: изключително тънки прави ъгли, които са много здрави и трайни. Удивително красивата колекция мивки  Ipalyss™ е разработена съвместно с носителя на много награди, британския дизайнер Робин Левин и неговото дизайнерско студио Levien.

С коментар на новините от деня, Торстен Тюрлинг, главен изпълнителен директор на Ideal Standard International: “Тазгодишното издание на ISH е различно от всяко друго изложение. То е една важна стъпка в еволюцията на нашата компания. Ние представяме ясна  дългосрочна стратегия и новата ни корпоративна идентичност, които отразяват нашите цели и разбирания като компания. Нашият път е ясен: ще инвестираме сериозно в растеж, като се фокусираме върху нуждите на нашите клиенти- професионалисти, и развиваме иновации чрез свързана интелигентност. Много съм благодарен на инвеститорите за доверието и подкрепата им, те са също толкова уверени в посоката ни на развитие, и за това предоставят допълнително финансиране за растежа на компанията. В крайна сметка, за всички нас най-важно е  да добавяме стойност за нашите клиенти
                                                    
КРАЙ

За компанията Ideal Standard International
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на  близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки  най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки  Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

За повече информация посетете www.idealstandard.bg или се свържете с нас на office@idealstandard.com.

Идеал Стандарт представя Connect Air смесители

Идеал Стандарт представя новите смесители Ceraflex

Идеал Стандарт представя решение за здравни заведения: Markwik 21+ и Contour 21+

Идеал Стандарт представя мивки Ipalyss

Идеал Стандарт представя новите модели от серията Idealrain

Идеал Стандарт представя технологията AquaBlade

Идеал Стандарт представя комбинации с Connect Air

Идеал Стандарт представя Easy Box