HomeПродуктиConnect Blue

Connect Blue: Умен дизайн

Една от последните колекции смесители, предлагаща смесител за умивалник с Blue technology. Тя бе създадена да допълни колекция Connect, но успешно се съчетава и с други колекции на Ideal Standard. Включва иновативни смесители, комбиниращи забележителен дизайн и перфектна функция, което гарантира качество, комфорт и лесна употреба.

Спести вода, енергия и пари

Проектирани с елегантна визия и безгранична функционалност, смесителите Connect Blue са интелигентни отвътре. Те са оборудвани с ограничител на дебит и CLICK затварящ механизъм, което ви помага да намалите сметките си за вода и енергия, без да правите компромис с вашия комфорт.

По-интелигентен воден поток

Чрез намаляване на количеството вода, оставащо в смесителя при спиране с 80%, Connect Blue се нуждае от по-малко вода за достигане на желаната температура при пускане.Това означава също така, че по-малко вода остава в смесителя като среда за развитие на бактерии.
IdealBlue technology е уникална технология без използване на никел и олово, създадена специално за смесителите за умивалник. Водата не влиза в контакт с месинговото тяло на смесителя, а повърхностите, по които се стича водата, са разработени от специална пластмаса. Това е технология, отговаряща на европейските изисквания за качество на питиейната вода.

CLICK технологията

Моделите с класически аератор са оборудвани с CLICK затварящ механизъм за пестене на вода., позволяващи намаление на потреблението на вода с 50% и ефективен контрол на нейния разход.
Екологичният и икономичен 40 mm керамичен CLICK затварящ механизъм позволява лесно да наблюдавате, контролирате и намалите разхода на вода.