HomeРесурсиВидео

Видео

 • ProSys™: новите системи за вграждане на Ideal Standard

  Вижте разнообразните възможности и решения, които дава новата система ProSys™.

 • ProSys™ активатори: разнообразни решения и дизайни.

  Активаторите на ProSys™ са разнообразни както като дизайн, така и като функционални възможности. Вижте видеото с кратка презентация на гамата.

 • Създаваме заедно: Идеал Стандарт и Студио Паломба

 • Ceraflex® - разумният избор за надеждни смесители

  Ceraflex® предлагат съчетание от елегантен и модерен дизайн, и иновативни технологии за пестене на вода и енергия.
  Ceraflex са направени с най-новия модел затварящ механизъм, FirmaFlow®, който се се произвежда в Германия:
  - покрива всички най-строги Европейски норми за безопасност и качество;
  - издържа близо 500,000 цикъла на отваряне и затваряне, което е между 10 и 15 години ежедневна употреба.
  Вижте видеото за да научите още любопитни факти за новите смесители Ceraflex!

 • Технологията AquaBlade®: по-чиста, по-тиха и по-умна (2017)

  Ideal Standard, лидер в предлагането на иновативни и дизайнерски решения в банята, разкрива своята революционна технология на измиване AquaBlade®. Патентованата технология се представя с изключително високо ниво на измиване при малка консумация на вода. Тя е по-чиста, по-тиха и по-умна.

 • Технологията AquaBlade® - нова ера в измиващите технологии

  АquaBlade® е най-значителното развитие в продуктовата категория, след изобретението на тоалетната с водно промиване през 19-ти век. Представена от Ideal Standard през 2015 г., тази изключителна и патентована технология предлага най-добро измиване дори при ниски водни обеми.

 • Connect Air: качество във всеки детайл

  Представяме най-новата серия за цялостно обзавеждане на банята Connect Air. Това са продукти, които вдъхновяват с функционалност и изключително елегантен дизайн, а в същото време гарантират качество и безупречна хигиена за всяка баня чрез серия иновативни и ефективни решения.

 • Робин Левийн представя Connect Air от Ideal Standard

  Най-новата серия за цялостно обзавеждане на банята Connect Air е създадена от Робин Левийн, носител на най-високото отличие за дизайн в Обединеното Кралство „Кралски дизайнер в индустрията“. Той счита, че Aquablade технологията, заедно с Connect Air, представляват революционно стъпало в развитието на технологията и дизайните за баня. Те позволяват безупречна хигиена, много по-ефективно използване на ресурсите и пространството, но не правят компромис с леките и ефирни форми, които са най-новата тенденция във вътрешния дизайн.

 • Tonic II

  "Синергия между форма и функция
  Tonic II е ново цялостно решение за баня от хармонични и модерни продукти – керамика, фитинги, мебели и вани, създадени от немското дизайнерско студио Artefakt."

 • Project perceive

  "Революционно проучване на Ideal Standard разкрива как дизайн и функция влияят върху възприемането на красотата
  „... изследването показва, че ако категоризираме един предмет за красив, а се оказва, че не функционира добре, то нивото на електрическа активност намалява в областта на мозъка, свързана с възприемане на красотата”, обясни невролога Д-р Джак Люис, експерт в областта на образната диагностика на мозъка."

 • Dea

  Световно признат и носител на престижни награди, Дик Пауъл е визионерът, който стои зад Dеa, новата луксозна колекция порцеланови изделия и мебели. "Иновативният дизайн, казва той, трябва да прави живота по-добър".

 • Archimodule

  С модулната система от ново поколение Archimodule Вие можете да избирате индивидуални решения, които се вписват идеално във Вашите изисквания. Иновативната технология на Archimodule осигурява перфектна визия за всяка баня. Дори неравната мазилка по стените и нестандартни размери на плочките не са проблем.

 • Connect Space

  Connect Space предоставя компактни, спестяващи пространство продукти. Пространството е лукс. Независимо колко го имаш, то никога не е достатъчно. Connect Space предлага интелигентни решения за съхранение на вещи, които да Ви помогнат да извлечете максимума от пространството, с което разполагате.