HomeВдъхновениеСкроени по хората пространстваЕкологично чисто пространство

Екологично чисто простран- ство

Лесноосъществими идеи за „зелена” баня

Независимо дали банята ви е голяма или малка, днес е по-важно от всякога да пестим водата и енергията. Има много начини да го направите - това ще намали разходите ви. Идел Стандарт иновира в тази сфера от години, правейки малки подобрения с голям краен ефект. Подновете банята си с малък екологично чист детайл и ще забележите голямата промяна.

Ето няколко начина как да направите това, без да правите компромис с естетиката или изпълнението...

Спестяване на вода, енергия и пари

Спестете вода, енергия и финансови средства

Когато обзавеждате банята си, потърсете смесители с Blue технология - колекциия Connect Blue. Иновативният вътрешен дизайн регулира струята за по-малко задържане на вода в чучура. Водата тече с температура до 90% и по-бързо от обикновено, което би намалило сметките ви за вода. За да контролирате количеството течаща вода, заложете на Click технологията. Чрез нея лесно ще контролирате разхода на вода, така че да изпозлвате точно толкова, колкото ви е необходимо.

Екологично чиста баня

Мислете екологично

Освен дизайнът на банята, начинът, по който я използвате също влияе на околната среда. Следващият път, когато посегнете към кранчетата на ваната помислете да използвате душа вместо това. Изберете душовете от фамилия Idealrain, които имат вграден ограничител на дебита 8 л/мин за ръчните душове и 12 л/мин за душ главите.

Дизайн за тоалетна

Казанче с двоен бутон

Изберете тоалетна, която е едновременно елегантна и екологична. Казанчетата с двоен бутон ви позволяват да използвате по-малко вода, когато е нужно.