HomeВдъхновениеСкроени по хората пространстваМясто за ежедневния тоалет

Място за ежедневния тоалет

Баня, доставяща удоволствие

Ежедневните ритуали са важни - те внасят чувство за ред и благополучие в живота ни. Те са рутинни, затова си струва да ги направим елегантни, практични и напълно оптимизирани за вашето пространство и нужди. Ideal Standard предлага широка гама от керамика, смесители и мебели за перфектното съчетаване на стил и иновации.

Ето няколко идеи за подобряване функционалността на вашата баня ...

Модерната баня

Минималистичен, силен дизайн

Заложете на елегантни и изчистени линии в банята с колекция Strada. Бялата керамика е тенденция, която внася усещане за чистота и изящество. Подчертайте усещането за пространство с текстил в неутрални цветове. Завършете с елементи от хром и съкло.

Душ кабини за баня

Просторна душ кабина

Душ кабина Magnum T9669 + T9677 с или без голямо правоъгълно поддушово корито придава нотка на модерен разкош в бнята. Позволявайки си това допълнително пространство, ще направите преживяването в банята още по-приятно.

Решения, спестяващи пространство

Лесен достъп

Улеснете сутрешния си тоалет с колекция Tonic II още с предварителното проектиране на банята - това ще Ви създаде чувство за ред и спокойствие. Сложете умивалник с конзолен шкаф с разпределители за чекмедже и пластмасови кутии, където да прибирате козметиката си. Или шкафове над мивката – така тоалетните принадлежности са на една ръка разстояние. Или ги подредете на достъпно място на стенна полица в душ кабината.