HomeВдъхновениеСкроени по хората пространстваМясто за разкрасяване

Място за разкрасяване

Красива и удобна баня

Всеки има нужда от великолепна и вдъхновяваща баня, където да постига свеж и хубав вид. Вдъхновяващо място, където формата и функционалността се сливат в едно. Продуктите Ideal Standard се допълват и резултатът от всяка комбинация е красива баня, която е както практична, така и стилна. Всеки продукт внушава ненадминат комфорти лесно се изполва – създаден така, че нищо да не разсейва вашето разкрасяване.
Ето няколко съвета за красива и удобна баня...

Умивалник за баня

Място за двама

Започнете обзавежането на банята си с двоен умивалник - за нея и за него, за да създадете атмосфера на дизайнерска баня в луксозен хотел.
Изберете между разнообразните дизайни и форми - от правоъгълни до овални. Добавете няколко висококачествени аксесоара, за да направите мястото наистина специално.

Идеалният стил

Красив дизайн

Усещането във вашата баня, докато се приготвяте за излизане от дома, трябва да е вдъхновяващо. Свежата и чувствена комбинация Connect Air придава красив вид на вашата баня. Меките извивки и заоблените ъгли придават изискан вид, без да доминират в пространството като създават елегантно и модерно усещане.

Осветяване на банята

Големи отражения

Използвайте максимално естествената светлина в банята като сложите голямо огледало. Вграденото му осветление и изтънчените рамки придават усещане за лекота. То отразява светлината и създава усещане за по-голямо пространство /особено подходящо е за по–малка баня/.