Място за семейството

Перфектната баня за всяко семейство

Правилният дизайн може да внесе спокойствие и игривост в банята, както и сигурност. Ние, в Идеал Стандарт, тестваме нашите продукти пред поне 20 000 потребители, осигурявайки им възможността да се насладят на семейната игра в банята с искрено чувство за безопасност. Нашите бани са едновременно практични и безопасни, без компромис в стил и комфорт. Ние ги скрояваме по всяко семейство - във всички форми и размери.
Ето някои идеи за оптимизиране на вашата семейна баня...

Баня за децата

Без повече удари

Острите ъгли не са подходящи за семейства с малки деца. Баня, обзаведена с овални ъгли, е много по-подходящо решение за безопасността на всички членове на семейството. Заоблените квадрати и овалният интериор на колекция Tonic II са модерна класика, така че вие можете да направите банята си едновременно и стилна, и базопасна.

Дизайн за баня

Бъди в безопасност

Съвременните продукти за баня се създават с идеята да я направят безопасен рай. Комбинирайте вашите идеи за семейна баня с безопасните cool-body термостатни смесители. Те предотвратяват опарвания и изгаряния.
И не забравяйте да сложите шкафчетата високо на стената, далеч от ръцете на малките деца.

Решения за почистване на банята

Лесни за почистване

Семейство + баня = бъркотия. Но кой иска да прекарва времето си в чистене на банята? Покритието Ideal Clean не позволява задържане на вода по повърхността на стъклото и предотвратява натрупването на котлен камък, правейки го лесно за почистване. Скритото присъединяване и гладките повърхности правят душ кабината и параванът за вана лесни за почистване.