HomeПродуктиТермостатни смесители

Максимален комфорт и допълнителна безопасност

Термостатните смесители са предпочитани заради своята дълготрайна и надеждна технология. Те са точният избор за домакинства с деца, благодарение на интегрирания контрол на температурата, предотвратяващ изгаряне. Освен това осигуряват икономия на вода и енергия.

  • Новото измерение на удоволствието

    Термостатни смесители

    Термостатните смесители осигуряват постоянна температура на смесената вода за пълен комфорт. Интегрираният термостатен механизъм регулира потока на студената и топлата вода за секунда, за да поддържа желаната от Вас температура.

Безопасността е на първо място

Естествено е да поставяте безопасността на Вашето семейство на първо място. С иновацията Cool Body никога няма да се притеснявате, че детето Ви ще докосне горещото тяло на смесителя. Тази технология поддържа температурата на повърхността на смесителя студена.

Спестява енергия

Термостатните смесители на Ideal Standard притежават бутон за температурен контрол, който е настроен да стопира на 40º. Това ви гарантира както икономия на енергия, така и безопасност. Можете да увеличите температурата след освобождаване на бутона.

Спестява вода

Термостатните смесители на Ideal Standard не разхищават нито една излишна капка вода. Това е така, защото температурата се поддържа постоянна според настройката й. Функцията Eco-Stop осигурява икономия на вода до 50% чрез ограничаване на водния поток наполовина. Можете да увеличите дебита след освобождаване на бутона.

Термостатни системи: красота и удобство

Нашите термостатни системи са създадени да превръщат къпането в истинско удоволствие. Те комбинират дизайн и функционалност. Изтънчени правоъгълни или кръгли душови глави и едно- или трифункционалните ръчни душове се предлагат да паснат на всякаква геометрия в банята. Докато се наслаждавате на удоволствието от къпането, пестите вода, енергия и пари. Не само заради термостатната технология, а и поради това, че:

1. Душовите глави използват 12 л/мин, а ръчните душове - 8 л/мин.
2. Анти-аерозолната функция в душовите глави намалява риска от развитието на бактерии.
3. Силиконовите дюзи не задържат котлен камък и се почистват лесно.
4. Ъгълът струята на душовата глава се настройва прецизно само с леко движение на главата.
5. Гладкият шлаух не задържа мръсотия и бактерии.

Релаксирайте с термостатните системи на Ideal Standard.

Ceratherm T100

Ceratherm T50

Ceratherm T25


Всички термостатни смесители

Ceratherm 200 New

Ceratherm 100 New

Ceratherm 50

Всички термостатни системи

Idealrain Luxe

Idealrain Pro

Idealrain Cube

Idealrain Soft